انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند آغاز مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور: بنای دولت تعطیلی پنجشنبه‌ها است| جزئیات مصوبه دولت برای انتقال کارمندان به کلانشهر‌ها

  • کد خبر: ۱۷۰۵۲۸
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
معاون رئیس‌جمهور: بنای دولت تعطیلی پنجشنبه‌ها است| جزئیات مصوبه دولت برای انتقال کارمندان به کلانشهر‌ها
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی با بیان اینکه هنوز تصمیمی درباره تغییر تعطیلی پنجشنبه نگرفته است، گفت: بنای ما این است که تعطیلی روز پنجشنبه باشد و تصمیمی برای تغییر نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، میثم لطیفی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت درباره اینکه تعطیلی کارکنان سراسر کشور در روز پنج‌شنبه یا جمعه اظهار داشت: هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده است. منتظر هستیم که این مصوبه در مجلس مطرح و پیش از لایحه برنامه هفتم مصوب شود تا تکلیف ما هم مشخص شود.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی درباره اینکه این تغییر ساعت در شرایط خاص به چه شکلی خواهد بود؟، عنوان کرد: ساعت کاری کارکنان دولت که از ۴۴ به ۴۰ ساعت تقلیل پیدا کرده، در هفته چهار ساعت کاهش خواهد داشت. ما بررسی کرده‌ایم و بهره‌وری هم نشان داده که اگر ساعت کاری را کاهش دهیم روی عملکرد تاثیر منفی ندارد.

لطیفی خاطرنشان کرد: درباره روز‌های تعطیل از آنجایی که در شهرستان‌ها یک روز تعطیل است، با هدف عدالت میان تهران و شهرستان‌ها پیشنهاد این است که در شهرستان‌ها هم روز‌های کاری همان ۵ روز باشد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه درباره تعیین روز تعطیلی ما پیشنهاد خاصی نداشتیم، گفت: دوستان در مجلس پیشنهادشان این بود که روز را تعیین کنیم و به نظر جزو اختیارات دولت است؛ اگر قانون شود، ما باید تبعیت کنیم، ولی تا الان جزو اختیارات قوه مجریه بوده است.

لطیفی در ادامه درباره سامانه سادا گفت: سادا سامانه اموال دولتی است که در وزارت اقتصاد مستقر بوده و به شناسنامه‌دار کردن اموال دولتی و ارزیابی اموال می‌پردازد. همه اطلاعات سازمان اداری و استخدامی در سادا ثبت شده است. ما به همه دستگاه‌ها درباره اموال دولتی نامه فرستاده ایم تا اموال در اختیار خود را در محاسبه بهره وری خود در نظر بگیرند و بنابراین باید اموال آن‌ها تجدیدارزیابی شود و به قیمت روز محاسبه شود.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور به مصوبه امروز دولت درباره بحث انتقال کارمندان به کلانشهر‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: در این مصوبه در خصوص بانوانی که به تبعیت از همسرشان یا سرپرست قانونی‌شان که محل کار آن‌ها در تهران و یا کلانشهر‌ها است، تصمیم گرفته شد که امکان جابجایی داشته باشند. همچنین برای کسانی که معلولیت دارند و امکان برطرف کردن مشکلات‌شان و یا تجهیزات توانبخشی در محل سکونتشان وجود ندارد، اما در کلانشهر‌ها وجود دارد این مجوز از هیئت وزیران اخذ شد که امکان جابجایی داشته باشند.

لطیفی مجوز سوم را مربوط به انتقال بین کلانشهر‌ها عنوان کرد و گفت: با ابلاغ این مصوبه انتقال بین کلانشهر‌ها -غیر از تهران- انجام می‌شود و مشکل برخی از کارکنان برطرف می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->